Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Submit your paper to J Biol Methods today!
Photo

Vapo Oy hakee Jyväskylään luvittajaa määräaikaiseen työsuhteeseen


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 JonHart

JonHart

    member

  • Active Members
  • Pip
  • 6 posts
7
Neutral

Posted 27 January 2017 - 01:41 AM

Vapo Polttoaineet-liiketoiminta-alue tarjoaa asiakkailleen kotimaisia kiinteitä polttoaineita, kuten energiaturvetta, -puuta ja pellettejä sekä näitä tukevia logistiikka- ja muita lisäarvopalveluita. Pääasiassa energiasektorin ja teollisuuden toimijoille myytävät polttoaineratkaisut perustuvat toimitusvarmuuteen, vastuulliseen ja paikalliseen toimintaan sekä Vapon omaan polttoaine- ja energiantuotannon osaamiseen.
 
Liiketoiminta-alueen resurssit-organisaation tehtävänä on hankkia, suunnitella ja luvallistaa turvetuotantoalueita tuotantoon sekä suunnitella tuotannon jälkeinen uusi maankäyttömuoto Vapon omilla alueilla yhteistyössä alueorganisaation kanssa.
 
Haemme Jyväskylään 
 
LUVITTAJAA 
 
määräaikaiseen työsuhteeseen 31.3.2018 asti.
 
Olet yhteistyökykyinen, systemaattinen ja aloitekykyinen. Osallistut turvetuotantoalueiden ympäristölupahakemusten ja YVA-hankeasiakirjojen laadintaan ja läpivientiin koko Suomen alueella. Vastuualueenasi on myös ympäristölupa-asioiden hallintajärjestelmän ylläpito.
 
Teet yhteistyötä viranomaisten ja eri sidosryhmien kanssa, lisäksi vastaat työtehtäviisi liittyvistä tarjouspyynnöistä, sopimuksista ja osallistut hankesuunnitelmien laadintaan. Olet esiintymiskykyinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.
 
Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva ympäristöalan korkeakoulututkinto (esim. biologi tai limnologi) ja turveliiketoiminnan, turvetuotannon ja turvetuotteiden tuntemusta. Sekä näihin liittyvien ympäristönäkökohtien ja vesiensuojelurakenteiden tuntemusta ja kyky ympäristökuormituslaskennan ja ympäristövaikutusten arvioinnin hallintaan.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelu- ja luvituspäällikkö Jari Jääskeläinen, puh. 0400 983055, jari.jaaskelainen@vapo.fi. Tiedustelut tehtävästä 10.2.2017 klo 9-12.
 
Täytä hakemus 15.2.2017 mennessä.
 
Vapo Oy on Suomessa toimiva moderni asiantuntijayritys, joka tarjoaa energia-asiakkailleen kotimaisia turve- ja puupolttoaineita sekä näihin pohjautuvia energiaratkaisuja ja ympäristöturpeita. Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita asiantuntijapalveluita, suunnittelu- ja rakentamispalveluita sekä kunnossapitopalveluita luonnonvesien käsittelyyn. Vapo Ventures -yksikkö keskittyy Vapo Oy:n resursseihin ja osaamiseen perustuvien uusien liiketoimintojen kehittämiseen. Vapo-konsernin tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi Kekkilä ja Hasselfors Garden -brändien alla markkinoitavat puutarhatuotteet ja ympäristöliiketoimintaratkaisut. Markkina-alueellaan Vapo on tärkeä osa paikallista energiainfrastruktuuria. Suomen valtio omistaa emoyhtiö Vapo Oy:n osakkeista 50,1 % ja Suomen Energiavarat Oy 49,9 %.
 
 

Home - About - Terms of Service - Privacy - Contact Us

©1999-2013 Protocol Online, All rights reserved.