Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Submit your paper to J Biol Methods today!
Photo
- - - - -

Native blue page

Native blue page

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 nino_86

nino_86

    member

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
0
Neutral

Posted 17 July 2012 - 05:18 AM

Hello,
I have a question, I dont see the NativeMarker bend on a Native gel after running a blue native page.

I need to run Native blue page I am using precasted Native gel,
My anode buffer is 50mM Bis tris pH6.8
My cathod buffer is 50mM Bis tirs 50mM Tricine pH6.8 with 0.02% G-250 comassy blue (and after running half the gel I am replasing it with the same buffer but with 0.002%G-250)
Outside I put white Anode buffer in the middle dark blue.... after 20minutes chenging middle buffer no a light blue....
I run it at 150V my currecnt is 32mA
HOWEVER my Native marker (also form invitrogen comersiclly obtained) doesnt run . I mean I do not see bend on a gel after running my marker
Do you know any reason why it might be the case?

#2 mdfenko

mdfenko

    an elder

  • Active Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,765 posts
131
Excellent

Posted 17 July 2012 - 11:12 AM

this may help:

Attached Files


talent does what it can
genius does what it must
i do what i get paid to do




Home - About - Terms of Service - Privacy - Contact Us

©1999-2013 Protocol Online, All rights reserved.