Warning: mb_substr_count() expects at most 3 parameters, 4 given in /home/protocol/public_html/forums/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php on line 1269

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/protocol/public_html/forums/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php:1269) in /home/protocol/public_html/forums/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 110

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/protocol/public_html/forums/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php:1269) in /home/protocol/public_html/forums/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/protocol/public_html/forums/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php:1269) in /home/protocol/public_html/forums/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/protocol/public_html/forums/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php:1269) in /home/protocol/public_html/forums/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/protocol/public_html/forums/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php:1269) in /home/protocol/public_html/forums/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141
Why do supposedly sharp bands sometimes appear unclear in agarose gel? - Electrophoresis - BioForum

Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Submit your paper to J Biol Methods today!
Photo
- - - - -

Why do supposedly sharp bands sometimes appear unclear in agarose gel?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 jamestoon1

jamestoon1

    Enthusiast

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 35 posts
0
Neutral

Posted 24 May 2012 - 02:24 PM

Dear all,

Why do my bands sometimes appear like the following picture when i run agarose gel electrophoresis?

(somehow i fail to upload the photo in this forum, so please refer to http://imageshack.us...5/37539167.png/)

These are supposedly sharp bands but they just won't separate well. Sometimes I re-run agarose gel and I got sharp bands!

Edited by jamestoon1, 24 May 2012 - 02:25 PM.


#2 phage434

phage434

    Veteran

  • Global Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,747 posts
303
Excellent

Posted 24 May 2012 - 05:04 PM

You told us absolutely nothing about this gel.




Home - About - Terms of Service - Privacy - Contact Us

©1999-2013 Protocol Online, All rights reserved.