Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Submit your paper to J Biol Methods today!
Photo
- - - - -

Problem with Qiagen EpiTect Bisulfite Kit


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 b612

b612

    member

  • Active Members
  • Pip
  • 5 posts
0
Neutral

Posted 26 October 2010 - 11:01 AM

Hi!
I am using Qiagen EpiTect Bisulfite Kit for detect methylation status.
I isolated DNA, quantified it, and I did PCR assay.
I have only amplification in PCR with primers for DNA methylated.
I have not amplification in PCR with primers for DNA no methylated.
I think the problem is in bisulfite treatment.
Please!!!
Help!!!
Where is the problem???

#2 methylnick

methylnick

    Veteran

  • Global Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 254 posts
4
Neutral

Posted 26 October 2010 - 11:47 AM

are you expecting your samples to be unmethylated or methylated? does sound like your conversion has worked.

Nick

All comments and communication are my own personal ones, and are not tied to any of my affiliations. 


#3 b612

b612

    member

  • Active Members
  • Pip
  • 5 posts
0
Neutral

Posted 29 October 2010 - 11:22 PM

are you expecting your samples to be unmethylated or methylated? does sound like your conversion has worked.

Nick



Thank you! yesterday i had good results!!!!!! the problem was in methylation assay.




Home - About - Terms of Service - Privacy - Contact Us

©1999-2013 Protocol Online, All rights reserved.